SUUNTA-palvelut työllisyyspalveluiden yhteistyökumppanina

SUUNTA-palvelut toimiii Kuopion kaupungin työllsyyspalveluiden yhteystyökumppanina tarjoten työhönvalmennuspalveluita työnhakijoille. Tällä hetkellä SUUNTA-palvelut on palveluntarjoajana käynnissä olevassa työllistymisen yhteispalvelu ASKEL-hankkeessa (ESR) sekä "Navigoi uudelle uralle"-palvelussa, joissa molemmissa tavoitteena on löytää asiakkaalle uusia realistisia suunnitelmia tulevaisuuden varalle yksilövalmennuksen keinoin. SUUNTA-palveluiden valmentavan ohjauksen painopiste on ratkaisukeskeinen ja siinä voidaan keskittyä asiakkaan voimavarojen, vahvuuksien ja motivaation kartoittamiseen, työ- tai koulutuspaikkojen ideointiin, työnhakutilanteeseen valmentautumiseen sekä työhakemusten laatimiseen.

SUUNTA-palvelut on toiminut myös palveluntarjoajana Kuopion kaupungin aiemmissa työllistämishankkeissa: Kuopio-pilotissa, TOPI-hankkeessa (Työelämään ohjaavat palvelut -hanke) ja kaupungin kohdennetussa Etsitään työ- työhönvalmennuksessa erinomaisin tuloksin ja asiakaspalauttein.


Asiakaspalautetta TOPI-hankkeesta:

"Ohjaus oli hyödyllistä, henkilökohtaisesti sopivaksi räätälöityä. Sain rohkaisua pitkittyneen työttömyyden aiheuttamassa umpikujassa. Ohjaus oli avointa, rehellistä ja Leenalla oli reipas ote asioiden hoitoon. Ideoita heiteltiin ja vaihtoehtoja työpaikkojen etsintään tarjottiin aktiivisesti. Erityisen taitava Leena on hyvän ja houkuttelevan työhakemuksen laadinnassa! Sanamuodot ja ilmaisut olivat loistavia, kun itse en oikein tätä puolta taida . Myös tarjottu mahdollisuus ryhmäohjaukseen oli hyvä, siitä sai vertaistukea muiden vastaavassa tilanteessa olevien kanssa. Leenalla on kyky tsempata ja kannustaa . Lopputulos olikin suorastaan uskomaton; vakituinen työ omalta paikkakunnalta, joka vastaa koulutustani ja aiempaa työkokemustani. Suosittelen SUUNTA-palvelut Leena Ståhlberg Ky:tä lämpimästi!"


Asiakaspalautetta työhön suuntaavasta valmennuksesta:


"Palvelu auttoi hahmottamaan tavoitteitani ja tunnen nyt itseäni tarkemmin työnhakijana. Näkemys työmarkkinoista tarkentui ja palvelu helpotti hahmottamaan mikä oma osuuteni kokonaisuudessa voisi olla. Ryhdyin myös hakemaan töitä uudenlaisilta yrityksiltä ja eri nimikkeillä kuin aiemmin. Palvelu myös lisäsi itsevarmuutta työnhakijana."


"Suosittelen SUUNTA-palvelun käyttöä työhön suuntaavassa valmennuksessa. Palvelu on erittäin tarkoituksenmukainen ja kannustava ja keskittyy ratkaisujen löytämisen, ei ongelmien vatvomiseen. Olen erittäin tyytyväinen, että valitsin SUUNTA-palvelun!"


"Sain konkreettista apua ja tärkeitä neuvoja työnhakuun. Ohjaaja etsi aktiivisesti minulle sopivia mahdollisia avoimia työpaikkoja ja oli muutenkin suureksi avuksi. Suosittelen!"


"Todella antoisa kokemus kokonaisuudessaan. Leena Ståhlberg oli todella suurenmoinen suunnannäyttäjä. Hän löysi vahvuuksiani ja yhdessä teimme todella hyvän ja kattavan hakemuspohjan osaamisestani ja luonteestani työntekijänä. Hänelle huippupisteet tsemppaamisesta ja oman todellisen osaamiseni esille kaivamisesta, ja lisäksi erilaisten työnhakukanavien esilletuonnista."


"Olen ollut hyvin tyytyväinen SUUNTA-palvelujen tuottamasta palvelusta ja se on selkiyttänyt omia suunnitelmiani tulevaisuuden suhteen."


"Hän oli erittäin avulias, ja täynnä ideoita työpaikoista, joita emme olleet ajatelleetkaan. Olimme myös joskus aiemmin hakeneet tuota samaa työtä, mutta emme päässeet silloin edes haastatteluun...mutta Leenan avulla sain vakituisen työn sieltä. Todella hyvä palvelu ihmiselle, joka ei meinaa löytää paikkaansa työelämässä."


"Herätti uusia ajatuksia tulevaisuutta ajatellen."


"Leena oli kannustava ja ihmisläheinen koutsaaja. Aina oli ilo tulla häntä tapaamaan."


"Vaikka tapaamisia oli vain muutama, sain selkiytettyä suunnitelmiani ja paluun työarkeen kokeilun kautta."


"Leenan apu tuli todella tarpeeseen. Aivan ihana ihminen. Kiitos!"