SUUNTA-palvelut

SUUNTA-palvelut Leena Ståhlberg Ky on ammatinvalinnan- ja uraohjauksen sekä työhyvinvointivalmennuksen palveluita tarjoava yritys, jossa jokainen asiakas kohdataan henkilökohtaisesti ja oman elämän suuntia pyritään löytämään käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti.

SUUNTA-palveluiden avulla voit oivaltaa jotain uutta itsestäsi ja tilanteestasi, löytää uusia näkökulmia ja suuntia elämääsi, kirkastaa uravalintaasi, löytää uusia tapoja kertoa osaamisestasi, työstää yhdessä ammattilaisen kanssa työhakemustasi, pohtia omia vahvuuksiasi ja mahdollisuuksiasi sekä peilata niitä työelämään.

Valmentavasta ohjauksesta on paljon ammennettavaa kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. SUUNTA-palvelut auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. Olitpa opintojesi loppusuoralla, viettämässä välivuotta, jäänyt vaille työtä tai muuten vain etsimässä uutta suuntaa, viisain vetosi tässä kohtaa on pysähtyä rauhassa ohjauksen äärelle. Useimmiten pysähtymällä ja yhdessä asioita ammattilaisen kanssa pallottelemalla ajatukset kirkastuvat timanteiksi!

Työyhteisöt ja tiimit hyötyvät SUUNTA-palveluiden laadukkaista tyhyvalmennuksista ja koulutuksista sekä RMP-motivaatioprofiloinneista. Tilaisuuksien fasilitointi ja juonto hoituvat myös SUUNTA-palveluiden avulla.

Palvelut