Reiss Motivation Profile®-motivaatioprofiili

Haluatko ymmärtää paremmin, mikä sinua motivoi ja mistä saat energiaa?

Miksi jokin asia jatkuvasti häiritsee tai miksi jokin vetää puoleensa? Millaisissa olosuhteissa viihtyisit ja toimit parhaiten?

RMP on amerikkalaisen professori Steven Reissin tutkimusten pohjalta luotu ihmisen perustarpeita kartoittava motivaatioprofiili (Reiss Motivation Profile®). Profiilissa kuvataan 16 elämän perusmotiivia ja niiden intensiteettiä. Motivaatioprofiili on jokaisella yksilöllinen.

Profiilin tuloksia voi hyödyntää mm. omien vahvuuksien ja oman paikan löytämisessä, suorituskyvyn parantamisessa, motivoinnissa, johtamisessa ja ammatinvalinnassa sekä elämänhallinnan parantamisessa. RMP-motivaatioprofiili on oiva itseymmärryksen työväline, joka auttaa ymmärtämään myös muita ihmisiä. Siksi sitä käytetään yleisesti myös tiimejä muodostettaessa ja työhyvinvoinnin edistämisessä.

Oma profiili tehdään netissä vastaten henkilökohtaiseen motiivikyselyyn (n. 20-30min). Kyselyn pohjalta syntynyt profiili puretaan yhdessä RMP-motivaatiovalmentajan kanssa ns. profiilin purkukeskustelussa (1,5h). Oman profiilin tekeminen antaa eväitä oman elämän tutkailuun vuosiksi eteenpäin! Profiilin voi luontevasti yhdistää myös SUUNTACareer- tai SUUNTALife-palveluihin. Testi soveltuu erinomaisesti myös pariskunnille, työyhteisöille, tiimeille tai erilaisille urheilujoukkueille. Kysy tarjous!

Referenssi:

"Tein oman RMP:n, koska halusin yrittäjänä ja toimitusjohtajana lisää itsetuntemusta sekä taitoa johtaa, innostaa ja motivoida erilaisia ihmisiä työtilanteissa. Ajattelin lisäksi, että erilaisuuden ymmärtämisestä on hyötyä ja iloa myös kotona! RMP auttoi ja auttaa minua ymmärtämään erilaisuuden hienoudet ja arvon, ja mikä tärkeintä, hyväksymään ensin itseni sellaisena kuin olen ja sitten muut omina persoonallisuuksinaan. Suosittelen oman motivaatioprofiilin tekemistä, koska oman minän tunteminen avaa silmät koko maailman näkemiselle ja kokemiselle!"
Saara Repo, arkkitehti SAFA, Arkkityypit Oy

"Motivaatioprofiili antoi uuden näkökulman itseen, vaimoon sekä parisuhteeseen. Joiltakin osin se vahvisti omaa näkemystä, toisaalta toi paremmin näkyviin asioita, joille ei aiemmin osannut antaa tarpeeksi arvoa." Hääpäivää RMP-motivaatioprofiilinsa äärellä juhlinut aviopuoliso

Varaa oma aikasi SUUNTA-palveluihin

Ota yhteyttä ja tiedustele vapaita aikoja, niin etsitään sinulle sopiva hetki omien motivaatiotekijöidesi kartoittamiseen.